Aktivitet – 27 Juli – Eskadern 2014

Eskadern: Plan A till Bornholm, vi samlas Söndagen den 27 Juli på Hanö, den 28 går vi Kivik där vi ligger en dag, därifrån går vi till  Simrishamn sen går färden till Allinge, efter det går vi till Hanö där eskadern upplöses. Om det är någon som inte vill åka med egen båt till Allinge har man möjligheten att ta turbåten till Allinge ,väljer man detta alternativ är det egen bokning som gäller.

Vid dåligt väder har vi gjort en reservplan.

Eskadern: Plan B till Stenshamn, vi samlas den 27 Juli på Tjärö, den 28 går vi till Karlskrona (marinmuseet), dagen efter går vi till Stenshamn,efter det går vi till Utklippan om det inte är för dåligt väder, sen går turen till Karön där eskadern upplöses.

Vi vill att ni gör anmälan om ni tänker närvara på denna aktivitet!
Bengt 0730  338301         bengt-egon@hotmail.com
Jonnie 0733  370284        tresang@live.se

Hälsningar Styrelsen BVB