Eskader och Saxemara båtvarv

Hej kära medlemmar

Vi i styrelsen för Blekinge Veteranbåtar har kommit fram med en aktivitetsplan för sommaren som går att avläsa under evenemang här på vår hemsida, en av aktiviteterna är vår eskader nu i sommar där vi vill ge alla chansen att tycka till.

Datumet för eskaderns är idag satt till den 27/6 alltså helgen efter midsommar, tidigt ja jag vet men det var den enda helgen vi kom överens om på mötet i vintras, så de som har tidig semester eller är pensionär har ju inga problem att följa med om man känner att man är sugen.

Målen med eskadern är Bornholm och som tillägg till denna resa finns intresse att även ha ett alternativ öster ut i vår skärgård mot Kristianopel.

Vi behöver veta vilka som intresserade av ovanstående samt behöver vi en eskaderledare för varje resa, så är ni sugna på att följa med (vi brukar ha fantastiskt roligt) samt om ni skulle kunna tänka er att leda resan (ingenting konstigt att leda resan bara att man agerar lite ansvarig för planering etc) så hör av er till mej omedelbart.

Gällande hjälp att reparera bryggan på Saxemara båtvarv så hoppas vi kunna genomföra detta den 30/5 men detta datum är inte spikat så följ vår evenemangskalender för bättre information, utskick kommer också ske så snart vi vet mer.

Till Saxemara båtvarv är det otroligt gött om ni ta med en skruvdragare så ska vi tillsammans hjälpa Niklas och ligan så gott vi kan.

Mer info kommer

Mvh
Ordföranden