Vårträff på Tjärö

Hej 

Johan Olofsson heter jag och har tagit över rollen som styrelseordföranden i Blekinge Veteranbåtar efter Bengt-Egons alla produktiva år på denna tjänst.

Vi kommer mötas upp för första gången nu efter årsmötet och sjösättning på Tjärö mellan den 15/5 – 17/5 (kristi himmelfärdshelgen).

Som de flesta vet så är det ingen drift på Tjärö i år (än så länge) men vi testar gästbryggan ändå, om det krisar och ägaren inte tillåter att vi ligger där så får vi ta seglabryggan längre söder ut.

Ni som känner att detta låter som en grymt lysande idé är hjärtligt välkomna till Tjärö denna helg för att diskutera sommarens aktiviteter och eskader, styrelsen kommer också att utföra ett litet möte någongång under denna helg, beroende på vilka som närvarar, men vi hoppas naturligtvis på så många som möjligt.

Så ta med korv eller vad ni nu vill äta och naturligtvis ett glatt humör så samlas vi på Tjärö

(en liten blänkare har jag fått från våra vänner på Karön att de ska ställa till med sjösättningsfest den 14/5 om detta kan falla er i smaken, vi är inbjudna och ett glas skumpa utlovas om ni kan bevisa att ni är trogna medlemmar i Blekinge Veteranbåtar eller Ronneby Motorbåtsklubb, hälsa Tom från Johan Olofsson)

Mvh
Styrelseordföranden
Johan Olofsson